• 17.02.24, 14:15

Värske “Mälupäev”: kes pääseb finaali? Võistlevad lennujuhid ja kaitseliitlased

Värskes mälumängusaates ragistavad ajusid tuttavad osalejad, kes on juba korra varem saatest võitjana väljunud. Kohtuvad Lennuliiklusteenindus ja kaitseliidu akadeemiline malevkond – vaid üks tiim pääseb finaalsaatesse.
Sel korral võistlevad omavahel juba varasemalt võidurõõmu nautinud võistkonnad. Vasakult kaitseliitu esindavad Ahto Alliksaar ja Kristo Aav, saatejuht Janar Tiiroja ning Lennuliiklusteeninduse võistkonna liikmed Mihkel Adler ja Kristian Lavin.
  • Sel korral võistlevad omavahel juba varasemalt võidurõõmu nautinud võistkonnad. Vasakult kaitseliitu esindavad Ahto Alliksaar ja Kristo Aav, saatejuht Janar Tiiroja ning Lennuliiklusteeninduse võistkonna liikmed Mihkel Adler ja Kristian Lavin. Foto: Andres Laanem
“Mälupäev” toob kuulajani kümme põnevat küsimust, silmiavardava arutelu, edasiviivad või hoopiski eksitavad vihjed ja vastastiimilt punktide napsamised.
Lennuliiklusteenindusest asuvad koha eest finaalis võitlema lennujuht-vahetusevanem Kristian Lavin ja lennujuht Mihkel Adler. Kaitseliidu Tallinna maleva akadeemilisest malevkonnast osalevad eelmisest saatest edasi pääsenud Ahto Alliksaar ja Kristo Aav. Saadet juhib Janar Tiiroja.
Ela saatekülalistele kaasa ja testi ka oma teadmisi. Lääne-Virumaa Uudiste lugejad saavad saadet mugavalt kuulata endale sobival ajal siit:
“Mälupäev” on eetris laupäeviti kell 11.00. Turniiril osaleb kaheksa ettevõtet, kelle hulgast selgub märtsi algul võitjatiim. Järgmises poolfinaalis lähevad vastamisi OIXIO IT ja Zone. Teadmiste kogumisele annab hoogu töötukassa ja ahvatleva auhinna on välja pannud GoldTime.

Seotud lood

Uudised
  • 20.01.24, 23:21
Kuula! Uues mälumängusaates läksid vastastikku kinnisvaraspetsid ja lennujuhid
Kes astub sammu lähemale ettevõtetevahelise mälumänguturniiri võidule, see selgub verivärske saatesarja “Mälupäev” esimesest saatest, mida on võimalik kuulata järele ka Lääne-Virumaa Uudiste lugejatel.
Uudised
  • 28.01.24, 16:56
Kuula ja mängi kaasa! "Mälupäeva" uues saates pistavad rinda ringmajandusfirma ja IT-ettevõte
Meelelahutuslikus mälumängusaates "Mälupäev" võistlevad kaheksa ettevõtte kaheliikmelist tiimi, sel korral viskuvad võistlustulle Foxway ja OIXIO IT.
Uudised
  • 03.02.24, 13:24
Mälumängu saates läks võistlustulle ka Kundast pärit Raul Palk
Vastamist Zone ja TalTech
Kas kaasahaarava mälumängusaate poolfinaali pääsevad mälumängu üliõpilasmeistrid TalTechist või domeenihaldaja Zone’i helged pead, see selgub värskest “Mälupäeva” saatest.
Uudised
  • 11.02.24, 13:02
Testi ka enda teadmisi! Värskes "Mälupäevas" võistlevad Eesti Energia ja Kaitseliidu malev
Saatejuht Janar Tiiroja on taas kokku pannud kümme kaasahaaravat küsimust, millele otsivad värskes “Mälupäeva” saates vastuseid Eesti Energia ja Kaitseliidu akadeemiline malevkond. Poolfinaali pääseb edasi võistlema vaid rohkem punkte kogunud tiim.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele