• 08.03.24, 12:56

Ettevõtlike naiste eestkõneleja: tööandja kardetud emapuhkus toodab ettevõtjaid

Palgatööga kaasnev emapuhkus, mida pelgab nii mõnigi tööandja, soodustab naiste jõudmist ettevõtlusesse, ütles ettevõtlike naiste assotsiatsiooni juhatuse liige Siiri Puttonen.
Ettevõtlike naiste eestkõneleja: tööandja kardetud emapuhkus toodab ettevõtjaid
  • Ettevõtlike naiste eestkõneleja: tööandja kardetud emapuhkus toodab ettevõtjaid Foto: Erik Prozes
Puttonen rääkis intervjuus Äripäeva raadiole, et enamik ägedaid naisettevõtlusi on alanud just koduseinte vahel, kui emad näevad ettevõtlusideid last kasvatades.
Ettepoole vaadates märkis Puttonen, et kui assotsiatsioon on suhelnud mikro- ja väikeettevõtjatega, siis pikaaegset majandusdepressiooni ei peljata. "Pigem nähakse lootuskiirt kevades ja et kõik tõuseb uuesti üles," lisas ta.
Puttoneni sõnul on ettevõtjate üks fookus saada rohkem roheenergiat energiakulu vähendamiseks, et saada omahinda allapoole.
Vestlust Siiri Puttoneniga saavad Lääne-Virumaa Uudiste tellijad kuulata endale sobival ajal siit:

Seotud lood

Uudised
  • 22.01.24, 06:05
Need on Rakvere linna uued ettevõtted
"Firma asutamisega sain teha hobist töö"
Rakvere linnas asutati eelmisel aastal 141 osaühingut, mida on ühe võrra vähem kui aasta varem. Kümme alustajat võtsid end arvele füüsilisest isikust ettevõtjana (FIE).
Uudised
  • 18.04.22, 06:00
Need on Väike-Maarja uued ettevõtted
2021. aastal asutati Väike-Maarja vallas 62 ettevõtet, nende hulgas on näiteks viis ehitusettevõtet, neli iluteenindusettevõtet, kolm programmeerimisega tegelevat ettevõtet, kaks mööblitootjat. Põnevamate uustulnukatena lisandusid valda pühvlikasvatus ja sadulsepatoodete valmistamine.
Uudised
  • 08.02.23, 06:03
Need on Rakvere linna uued ettevõtted
Alustav ettevõtja: loodame, et jääme ellu!
Seitse aastat lastega kodune olnud Birgit Naarits hakkas pärast pere kahe noorema lapse nelja-aastaseks saamist otsima endale uut väljundit. Ta otsustas luua ettevõtte, mille klientideks on lapsed.
Uudised
  • 16.05.22, 17:28
Need on Tapa valla uued ettevõtted
Lisatud nimekiri kõigist firmadest ja nende juhtidest
Tapa vallas asutati eelmisel aastal 84 uut ettevõtet ja mittetulundusühingut. Vastupidiselt teistes Lääne-Virumaa valdades arvu poolest esirinnas olevatele uutele ehitusettevõtetele loodi Tapa vallas kõige enam uusi juuksuritöökodasid – 8, ehitusettevõtteid aga “vaid” 4.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele