• 13.05.24, 06:15

Kinnisvaraarendaja ihkab turu taastumist, aga ostjad lahkuvad notarist ikka hapukurginäoga

Kuigi kinnisvaraturult paistab kevadele omaselt märke elavnemisest, ei hellita turuosalised lootust, et algamas on kiire taastumine. Langenud on ka üürihinnad ning pikas plaanis hirmutavad investorit nii sõjahirm kui välismaalaste lahkumine.
Kinnisvarainvestor Karin Vinkel meenutas, et alles mõne aasta eest lahkusid inimesed nortarist väga õnnelikult, sest ostjad olid rahul, et said midagigi buumivalt kinnisvaraturult kätte ning müüjad rõõmustasid kõrge hinna üle. Praegu pole aga kummalgi osapoolel endiselt põhjust hõiskamiseks.
  • Kinnisvarainvestor Karin Vinkel meenutas, et alles mõne aasta eest lahkusid inimesed nortarist väga õnnelikult, sest ostjad olid rahul, et said midagigi buumivalt kinnisvaraturult kätte ning müüjad rõõmustasid kõrge hinna üle. Praegu pole aga kummalgi osapoolel endiselt põhjust hõiskamiseks. Foto: Liis Treimann
Loe lisaks
Elamuarendus Rakvere linnas Navi ja Propelleri tänavatel.
  • 09.04.24, 06:00
Arco Vara analüütik: Rakvere ümbruses on arenduste maht liiga suur
Uus Maa kinnisvarabüroo analüütik Igor Habal rääkis Eesti Kinnisvarafirmade Liidu konverentsil, et Tallinnas on tänavu esimese nelja kuu jooksul müüdud uusi kortereid 15 protsendi jagu rohkem kui möödunud aastal samal ajal. Elavnemist oli tema sõnul märgata ka Tallinna mägede järelturu korteritehingute puhul, vahendab Äripäev.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele