• 16.07.24, 07:11

Eipri küla kutsub neljapäeval kontserdile

Neljapäeval, 18. juulil algusega kell 19.30 leiab Väike-Maarja vallas Eipri külamaja tagahoovil aset õdus suveõhtu kontsert. Musitseerivad Margus Grosnõi ja Peep Pihlak.
Eipri külamaja.
  • Eipri külamaja. Foto: Edgar Tammus
Kontsert on tasuta, ürituse toetuseks saab kohapeal teha vabatahtlikke annetusi. Vaheajal pakutakse kohalike perenaiste küpsetisi. Joogipoolist müüb kohalik Lambalauda kohvik.
Sündmust toetavad Väike-Maarja vallavalitsus ja Eipri külaselts.

Seotud lood

Uudised
  • 05.09.23, 06:01
Vallarahva tuulikumure jõudis ministeeriumi lauale
Mais toimunud Väike-Maarja valla üldplaneeringu avalikul arutelul jäid kolme isiku poolt esitatud arvamused lahenduseta, augusti lõpus kuulasid neid arvamusi ja vallavalitsuse seisukohti regionaal- ja põllumajandusministeeriumi ametnikud.
Uudised
  • 12.05.23, 11:48
Eipri külamehed võitlevad tuulikute vastu
Väike-Maarja valla üldplaneeringu avalikul arutelul keskenduti suuresti tuuleparkide arendamise temaatikale. Asi on valla jaoks uus ja tekitab palju poleemikat. Eriti ägedalt on tuuleparkide rajamise vastu Eipri küla elanikud.
Uudised
  • 19.01.22, 06:15
Külavanem – privileeg või kohustus?
Üks olulisemaid väärtusi inimeste jaoks on kokkuhoidev kogukond. Kogukondliku elu korraldamisel on oluline roll külavanemal, olles üks osa meie ühiskondlikust tegevusest. Külavanemad on kogukonna eestvedajad ning olulised partnerid kohalikele omavalitsustele.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele