• 28.08.24, 13:26

Galerii: hariduse päeval tutvustati uusi õpetajaid ja koolijuhte

Esmaspäeval toimunud Lääne-Viru hariduse päeval tutvustati maakonda uuest õppeaastast esmakordselt tööle asuvaid uusi õpetajaid, tugispetsialiste ning kõiki uusi haridusasutuste juhte.
Maakonna haridusasutuste uued juhid koos Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) juhatuse esimehe Einar Vallbaumiga (vasakul) ja VIROLi tegevjuhi Monika Ehandiga (paremal).
  • Maakonna haridusasutuste uued juhid koos Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) juhatuse esimehe Einar Vallbaumiga (vasakul) ja VIROLi tegevjuhi Monika Ehandiga (paremal). Foto: VIROL
Lisaks on uue kooliaasta alguse eel toimuva hariduse päeva eesmärgiks tõsta esile olulisi päevakajalisi haridusteemasid ning anda võimalus haridustöötajatel uueks õppeaastaks häälestuda.
Seminaril esinesid ettekannetega linnade ja valdade liidu haridusnõunik Angela Saksing, spordiajakirjanik, teleprodutsent ja Kohila gümnaasiumi direktor Marko Kaljuveer, haridus- ja teadusministeeriumi haridusjuhtimise ja õpetajapoliitika valdkonna nõunik Maie Kitsing ning seminari lõpetas näitleja Jaak Prints.
Hariduse päeval osales pea 200 Lääne-Virumaa haridustöötajat. Fotod: VIROL
97 fotot
  • Hariduse päeval osales pea 200 Lääne-Virumaa haridustöötajat. Fotod: VIROL

Seotud lood

Uudised
  • 21.08.24, 06:30
Uue koolijuhi eesmärk on suurendada lapsevanemates huvi Tamsalu vastu
Tamsalu kooli direktor Mihkel Kurg on jõudnud oma karjääris punkti, kus tunneb, et on valmis rohkem vastutust võtma ja juhtivat rolli kandma. Tema juhtida on Tamsalu kooli Vajangu ja Tamsalu õppekohtade 1.-9. klassid.
Uudised
  • 14.08.24, 06:00
Koolidirektor Kettrud Tamberg: ükski unistus pole liiga suur ega ükski unistaja liiga väike
Tapa valla kooli direktoril Kettrud Tambergil on seljataga esimene töönädal. Tamberg hakkab juhtima 1.-6. klassilist Tapa valla kooli, mille õppekohad on Tapal, Lehtses ja Jänedal.
Uudised
  • 19.08.24, 09:51
Tapa gümnaasiumi uus direktor Ülle Laas: Üksinda oma mätta otsas kooli tehes jääb vaade kitsaks
“Rõõmu peab tundma ja nalja peab saama”
Tapa gümnaasiumi direktor Ülle Laas soovib Tapale tuua uut juhtimisstiili. Koolil on kaks õppekohta — Tamsalus ja Tapal. Koolis alustavad õppimist 7.-12. klassi noored.
Uudised
  • 09.08.24, 09:57
Kadrina keskkooli uueks direktoriks valiti Evelin Teiva
Kadrina vallavalitsus kinnitas Kadrina keskkooli uueks juhiks Evelin Teiva.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele