• 21.08.24, 06:30

Uue koolijuhi eesmärk on suurendada lapsevanemates huvi Tamsalu vastu

Tamsalu kooli direktor Mihkel Kurg on jõudnud oma karjääris punkti, kus tunneb, et on valmis rohkem vastutust võtma ja juhtivat rolli kandma. Tema juhtida on Tamsalu kooli Vajangu ja Tamsalu õppekohtade 1.-9. klassid.
“Olen jõudnud oma karjääris punkti, kus tunnen, et olen valmis rohkem vastutust võtma ja juhtivat rolli kandma,” ütles Tamsalu kooli direktor Mihkel Kurg.
  • “Olen jõudnud oma karjääris punkti, kus tunnen, et olen valmis rohkem vastutust võtma ja juhtivat rolli kandma,” ütles Tamsalu kooli direktor Mihkel Kurg. Foto: Marie-Johanna Kippar
Mihkel Kurg on pärit Tartust, kuid keskhariduse omandanud Rakvere gümnaasiumis. Noore spordimehena tõi teda Rakverre korvpall, kui sai kutse liituda Rakverre loodud kõrgliigaklubiga, millest oli võimatu keelduda. Sport on teda ka edasises elus tugevalt mõjutanud: “Olen omandanud Tallinna ülikoolis magistrikraadi kehakultuuri erialal, töötanud koolis kehalise kasvatuse õpetajana, omandanud treenerikutse, loonud sportimist ja liikumisharrastust propageeriva ettevõtte ning töötanud omavalitsuste struktuuris spordijuhina.”

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele