• 21.10.24, 15:14

Tuleõnnetus Tobial lõppes õnnelikult

Ööl vastu esmaspäeva kell 01.25 anti häirekeskusele teada, et Tobia külas Lepna tee ääres põleb tootmishoone katlamaja. Ruumid olid suitsu täis.
Tobial asuvad Oleg Grossi valdused.
  • Tobial asuvad Oleg Grossi valdused. Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja/Scanpix
Kohale sõitsid Rakvere, Väike-Maarja ja Kunda päästjad. Esimesed neist olid kohal kell 01.32 ja hoonesse sisenedes nähti, et katlamajas täpselt katla ees põleb kahe meetri suurune tünn, kus oli sees masuudi ja saepuru segu. Päästjad kustutasid selle veega ning tõid majast välja. Pärast seda alustati ruumide tuulutamisega.
Tuli ei levinud õnneks konstruktsioonidesse ning edasist ohtu polnud. Päästesündmus lõpetati kell 02.52.
Tulekahju sai ilmselt alguse sellest, kui töötaja viskas katlasse saepuru ja masuudi segu. Ilmselt selle käigus võttis labidas tuld ning kui ta uue labidatäie järgi ulatas, süttis ka ülejäänud segu. Keegi viga ei saanud.

Seotud lood

Uudised
  • 16.10.24, 06:50
Gross ehitab Tamsalusse uue poe
Oleg Gross ostis Tamsalus kinnistu, kuhu plaanib rajada uue poe.
Uudised
  • 15.10.24, 16:19
Superauto ostnud Oleg Gross: “See on investeering”
Vaata galeriid uhkest superautost.
650 000 eurot maksnud superauto ostnud ettevõtja Oleg Gross kinnitas, et ostis nii kalli auto mitte eputamiseks, vaid selleks, et see järelturul maha müüa ja korralik kasum teenida.
Uudised
  • 27.09.24, 17:15
Oleg Gross: oleme e-poeta palju kasumlikumad
Järgmisel aastal klientide ostujõud langeb või jääb samale tasemele ning üha rohkem ostjaid liigub discounteritesse, ütles OG Elektra omanik Oleg Gross. Ta kinnitas, et plaan on edasi laieneda, ent e-kaubandust viljeleda ei plaani.
Uudised
  • 26.09.24, 09:41
Volikogu oli üllatavalt kindlalt kõrghoone poolt
Oleg Gross ei välistanud arhitektuurikonkursi korraldamist.
“Ma arvan, et see vist ei ole ikka õnnitlemise koht,” ütles Georg Gross pärast seda, kui Rakvere linnavolikogu oli üpris selge enamusega Grossi kõrghoone detailplaneeringu kehtestanud.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele