• 14.05.24, 22:17

Hea kvartalitulemus tegi mahajääjast hoobilt oiviku

Helsingis noteeritud elektroonika tellimustootja Incapi ootusi ületanud kvartalitulemus tõstis minu portfelli ühe mahajääja pauguga hoopis oivikute sekka, kirjutab Investor Toomas.
Otto-Richard Pukki juhitud Incap Electronicsi pealtnäha kehvades tulemustes peitus pärl, mis saatis aktsia lendu, kirjutab Investor Toomas.
  • Otto-Richard Pukki juhitud Incap Electronicsi pealtnäha kehvades tulemustes peitus pärl, mis saatis aktsia lendu, kirjutab Investor Toomas. Foto: Raul Mee
Loe lisaks
Investor Toomas koos oma meeskonnaga ehk Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanikud Kaspar Allik (vasakult), Juhan Lang, Anu Lill ja Jaan Martin Raik.
  • 16.05.21, 14:03
Tere virulane, rõõm tutvuda!
Eelmisel nädalal avaldatud teate kohaselt oli Incapi esimese kvartali käive 51,4 miljonit eurot, mis on 29,3% vähem kui mullu samal ajal. Puhaskasum oli 6 miljonit eurot, 41% vähem kui samal ajavahemikul eelmisel aastal.
Niisiis kukkus käive ja veel enam kasum – aga aktsia reageeris sellele hoopis hoogsa tõusuga, lisades paari päevaga hinnale umbes veerandi. Kuidas selline asi võimalik on? Aga nii, et negatiivne on hoopis positiivne, sest oodati veel negatiivsemat tulemust. Kohe selgitan lähemalt.
Püüdsin kukkuvat nuga, õnnestunult

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele