• 11.08.24, 11:28

Autojutud 50: pane oma teadmised keskmisest raskemas viktoriinis proovile

Kord kuus Äripäeva raadio eetris olev autokultuurisaade „Autojutud“ jõudis sel nädalal 50. episoodini. Panime sel puhul kokku 10 küsimust, mis peaksid pakkuma pinget ka neile, kel autode kohta vaat et entsüklopeedilised teadmised.
Üks küsimus käib elektri-Hummeri kohta.
  • Üks küsimus käib elektri-Hummeri kohta. Foto: SWNS/Scanpix
Kõik faktid, mille kohta küsitakse, on saadetes kõlanud. Julgeme väita, et seitse või enam õiget vastust andvad inimesed võivad end küll automaailma asjatundjaks pidada. Ent pead pole vaja norgu lasta neilgi, kel nii hästi ei lähe – väga võimalik, et ajaloo poole kaldu küsimused lihtsalt ei sobinud. Ning võib-olla leidub sel juhul varasemate saadete hulgas uut huvitavat kuulamist!
Värskeim “Autojuttude” saade võttis luubi alla rahvarallide ja -sprintide maailma ehk rallisõidu n-ö rohujuure tasandil. „Autojuttude“ tegija Karl-Eduard Salumäe külalisteks on viimased paar aastat rahvasarjades säravaid tulemusi saavutanud paidelane Sander Mihkels ning Eesti autospordi liidu meediajuht Kristjan Sooper. Seda saadet saab kuulata siit.

Seotud lood

Uudised
  • 11.01.22, 01:06
Galerii: Oleg Grossi autod läbi aegade
Täna 70. sünnipäeva tähistav Oleg Gross pani oma äritegevusele aluse autodega. Panime seetõttu kokku galerii Grossi käsutuses olnud või ka praegu talle kuuluvatest autodest ja mootorratastest. Nendel 60 fotol on ainult osa Grossile kuulunud või kuuluvatest sõidukitest.
Uudised
  • 03.11.23, 23:39
Lõpuks tuli mõistus pähe, koguda tuleb seda, mis ka mujal midagi maksab
Lisatud galerii
Viru Transi omaniku Tõnu Läänemetsa kireks on vanatehnika kogumine. Tema kollektsioonis leidub tõelisi haruldusi.
Uudised
  • 26.08.23, 16:42
Žigulile varanduse kulutanud Raivo E. Tamm: perele oli keeruline selgitada, miks seda vaja on
Vana auto põhjalik restaureerimine nõuab nii aega, töökoda kui ka raha, mistõttu võib kohati tunduda, et mure on lõpuks rohkem kui rõõmu, rääkis näitelja Raivo E. Tamm.
Uudised
  • 21.01.23, 08:08
Autoaasta 2023 teekaart: huvitavatest mudelitest Ott Tänakuni
Milliseid põnevaid uudismudeleid toob autoaasta 2023? Kui head minekut võib oodata taas Fordi rooli keeravalt Ott Tänakult? Kas Hiina autod kinnitavad Euroopas tänavu korralikult kanda?
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele