• 14.09.24, 23:23

Mälumäng: kas tead, milline Eesti omavalitsus kuulutas end maksejõuetuks

Äripäev saab sügisel 35aastaseks ja tähistab juubelit koos lugejatega suurt mälumängu mängides. Kuni oktoobrini küsitakse igal kuul kümme küsimust Eesti äri- ja majandusloo kohta.
Mälumäng: kas tead, milline Eesti omavalitsus kuulutas end maksejõuetuks
  • Mälumäng: kas tead, milline Eesti omavalitsus kuulutas end maksejõuetuks Foto: Andras Kralla
Kõikide vastanute vahel loositakse igal kuul välja ka auhind. Septembri auhind on aastane Investeerimisklubi liikmelisus!
Augustis oli loosiauhindu viis – mängus olid trükisoojad Äripäeva kirjastatud investeerimisteemalised raamatud “Bogleheads: investeerimise teejuht”. Võitjad on Ingrid Raag, Roger Põllu, Andres Monvelt, Taimi Rohtla ja Erika Sall. Teiega võetakse ühendust.
Äripäeva tuntakse 1989. aastal alustanud ajalehe Äripäev järgi, kuid tänaseks on ettevõte kujunenud mitmekesiseks ettevõtlikele inimestele suunatud infopakkujaks. Äripäev avaldab majandusuudiseid laias valikus digikanalites, teeb raadiot ja podcast’e, kirjastab raamatuid, avaldab äriinfot Infopangas ja oskusinfot Teabevaras. Äripäev on Eesti suurim ärikonverentside ja koolituste korraldaja. Firma meeskonnas on rohkem kui 250 töötajat alates tippajakirjanikest kuni erinevate valdkondade asjatundjateni. Äripäeva omanik on Põhjamaade suurim meediakontsern Bonnier Grupp.

Seotud lood

Kasulik
  • 10.08.24, 14:00
Mängi mälumängu ja võida auhind. Kes Eesti ärimeestest andis välja enda raha?
Äripäev saab sügisel 35aastaseks ja tähistab juubelit koos lugejatega suurt mälumängu mängides. Küsime kuni oktoobrini igal kuul lugejate käest kümme küsimust Eesti äri- ja majandusloo kohta.
Kasulik
  • 07.07.24, 17:26
Mälumäng: milline ärimees tulistas politseinikke?
Loosiauhind: pool aastat tasuta autopesu
Äripäev saab sügisel 35aastaseks ja tähistab juubelit koos lugejatega suurt mälumängu mängides. Küsime kuni oktoobrini igal kuul lugejate käest kümme küsimust Eesti äri- ja majandusloo kohta.
Uudised
  • 14.03.24, 10:09
Testi teadmisi emakeelepäeva viktoriinis
Emakeelepäeva puhul pakume võimalust mängida meie emakeelepäeva viktoriini.
Uudised
  • 25.02.24, 10:13
Viktoriin: kui hästi tunned Eesti ministreid?
Osale auhinnaloosis!
Taasiseseisvunud Eestis on olnud 20 valitsust ja 208 ministrit. Pane end lõbusas viktoriinis proovile – kui palju sina meie ministrite kohta tead ja kui paljusid juhtumeid mäletad?
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele