• 01.08.23, 14:07

Nädalavahetusel rongid Aegviidu ja Tapa vahel ei sõida

5.-6. augustil asendatakse raudtee remonttööde tõttu Aegviidu–Tapa peatuste vahel reisirongid asendusbussidega.
Nädalavahetusel veavad Tapa ja Aegviidu vahel reisijaid bussid.
  • Nädalavahetusel veavad Tapa ja Aegviidu vahel reisijaid bussid. Foto: Aivar Hundimägi
“Kõik reisid Tallinna–Narva ja Tallinna–Tartu vahel toimuvad, kuid Tapa–Aegviidu jaamade vahel teenindatakse reisijaid asendusbussidega,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe pressiteate vahendusel.
Remonttööde tõttu suletakse 4.08–07.08 ka Jäneda raudteeülesõit. Jäneda raudteeülesõidu täissulgemine algab reedel, 4. augustil kell 10 ja kestab kuni esmaspäevani, 7. augustini kell 16.
Tasub teada
Asendusbussidega ei ole võimalik transportida jalgrattaid.
Ratastooliga reisijatel palub Elron enne reisimist Elronile oma reisisoovist teada anda e-posti aadressil [email protected], et saaks võimalusel korraldada madalapõhjalise bussi.
Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaanimuudatuste infoga leiab Elroni kodulehelt www.elron.ee

Seotud lood

Uudised
  • 15.07.21, 06:52
Kõik ülesõidud saavad tõkkepuud
Vaata videost ohtlikke juhtumeid raudteel
Eesti Raudtee paigaldab kõigile Lääne-Virumaa raudteeülesõidukohtadele tõkkepuud, ütles Eesti Raudtee ohutusteenistuse juht Tarvi Viisalu.
Uudised
  • 16.05.23, 15:39
Rongisõit Tapalt Tartusse võtab tulevikus vähem aega
Eesti Raudtee plaanib alustada Tapa-Kaarepere raudteelõigu kapitaalremondiga, et saaks tulevikus rongide maksimaalse sõidukiirus tõsta praeguselt 120 km/h kuni 160 km/h.
Uudised
  • 07.06.23, 15:49
Elron keelab rongides hügieeniprotseduurid
Elroni rongides hakkab alates 12. juunist kehtima uuendatud reisijateveo eeskiri, mis aitab lahendada praktikas tekkinud ebakõlasid. Näiteks keelab uuendatud reisijateveo eeskiri rongis isiklikud hügieeniprotseduurid.
Uudised
  • 13.01.23, 11:19
Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu suunal tehti rongireisijate rekord
Eelmisel aastal sõitis Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu suunal rongiga rekordarv reisijaid. Eestis tervikuna kasvas reisijate arv samuti, kuid rekordaastale jäädi mullu alla.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele