• 21.09.23, 16:19

Remonttööd põhjustavad muudatusi rongide sõiduplaanidesse

Esmaspäeval Tapa–Tartu vahelisel raudteelõigul algavad remonttööd toovad 2024. aasta lõpuni kaasa muudatused Tallinn–Tartu, Tallinn–Koidula, Tallinn–Valga, Tallinn–Aegviidu ja Tallinn–Narva rongide sõiduplaanides.
Remonttööd toovad reisirongide sõiduplaanidesse muudatusi kuni järgmise aasta lõpuni.
  • Remonttööd toovad reisirongide sõiduplaanidesse muudatusi kuni järgmise aasta lõpuni. Foto: Aivar Hundimägi
Tööde lõppedes saab suurendada liinil reisirongide sõidukiirust ja tuua Tartu liinile ka uued Škoda rongid, teatas Elron.
“Tallinnast Tartu, Koidula või Valga suunas reisijate jaoks muutub Tapa–Tartu vahelisel raudteel toimuvate remonttöödega seoses sõidu kestus kümmekond minutit pikemaks,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. „Kui tööd tehtud, saavad ka uued Škoda rongid tulla liinile ja saame vähendada Tartu–Tallinn vahelise sõidu kestust.“
Töid teostab infrastruktuuri omanik AS Eesti Raudtee. “Tööde käigus õgvendatakse raudteed, uuendatakse liiklusjuhtimissüsteeme, ehitatakse elektrirongide tarvis kontaktvõrk ja ehitatakse ümber ooteplatvorme,” kommenteeris AS Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.
Uuendatud sõiduplaaniga saab tutvuda www.elron.ee. Elron ja Eesti Raudtee paluvad reisijatelt remonttöödega seotud ümberkorralduste tõttu tekkivate ebamugavuste pärast vabandust.
Kui soovid olla kursis maakonna uudistega, silmapaistvate inimeste tegemistega ja kasulike nõuannetega, siis telli tasuta Lääne-Virumaa Uudiste uudiskiri, mis ilmub vähemalt kolm korda nädalas. Uudiskirja saab tellida SIIT. Juba praegu on selle endale tellinud 5722 inimest.
Meie uudisvooga saab hoida end mugavalt kursis jälgides Lääne-Virumaa Uudiste Facebooki lehekülge või kasutades funktsiooni "Minu Lääne-Virumaa".

Seotud lood

Uudised
  • 01.08.23, 14:07
Nädalavahetusel rongid Aegviidu ja Tapa vahel ei sõida
Suletakse ka Jäneda raudteeülesõit
5.-6. augustil asendatakse raudtee remonttööde tõttu Aegviidu–Tapa peatuste vahel reisirongid asendusbussidega.
Uudised
  • 07.06.23, 15:49
Elron keelab rongides hügieeniprotseduurid
Elroni rongides hakkab alates 12. juunist kehtima uuendatud reisijateveo eeskiri, mis aitab lahendada praktikas tekkinud ebakõlasid. Näiteks keelab uuendatud reisijateveo eeskiri rongis isiklikud hügieeniprotseduurid.
Uudised
  • 13.01.23, 11:19
Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu suunal tehti rongireisijate rekord
Eelmisel aastal sõitis Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu suunal rongiga rekordarv reisijaid. Eestis tervikuna kasvas reisijate arv samuti, kuid rekordaastale jäädi mullu alla.
Uudised
  • 02.12.21, 10:37
Rongipiletid kallinevad uuel aastal
Alates 1. jaanuarist tõusevad rongipiletite hinnad keskmiselt 9,5% – hinnatõus on tingitud nii diislikütuse kui elektrihinna tõusust, aga ka infrastruktuuritasude kallinemisest. Viimati tõsteti rongipiletite hindu 2019. aasta augustis.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele