• 30.09.23, 09:00

Saage tuttavaks – tsiklisõitjast laulja, näitleja ja ilmateadustaja Siret Tuula

"Paljud on küsinud, et mida sa siis päriselt teed, aga mul ongi mitu mütsi, mida ma kannan. Kõige paremini meeldib öelda, et ma olen rööprähkleja, kes teeb palju, ütleb Tapalt pärit laulja, ilmateadustaja, näitleja Siret Tuula.
Siret Tuula on kasvanud üles ja koolis käinud Tapal. Esimene bänd, kus ta solistina üles astus, oli punkbänd Fucktor.
  • Siret Tuula on kasvanud üles ja koolis käinud Tapal. Esimene bänd, kus ta solistina üles astus, oli punkbänd Fucktor. Foto: Madis Veltman/Postimees/Scanpix
Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) ilmateadustaja Siret Tuula saabub Viru võngete 15. saate salvestusele mootorrattaga Harley-Davidson. Tuleb välja, et tsikkel on juba aastaid olnud tema suviseks sõiduvahendiks ning kaherattalistega puutus Siret kokku maast madalast.
„Mul hing ütles juba väiksena, et mootorratas on minu sõiduvahend. Tahtsin juba 12-aastaselt lube, aga selge see, et siis oli liiga vara,“ tunnistab Siret Tuula. „Load ma asin hiljem ja tsiklisõit on minu jaoks nii naturaalne olnud. Väiksena alustasin võrridest, esimene päris mootorratas oli 600 cm3 Yamaha. Tundsin ennast selle seljas kohe õigesti,“ räägib ta.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele