• 19.10.23, 09:30

Idasuunal on reisirongiliiklus häiritud

Taristurikke tõttu Sonda – Kabala ja Sonda – Kiviõli vahel on reisirongiliiklus idasuunal häiritud ning kell 7.02 väljunud Narva – Tallinna rong (reis 223) ja kell 6.55 väljunud Tallinna – Narva rong (reis 220) hilinevad.
Hommikused Narva rongid hilinevad.
  • Hommikused Narva rongid hilinevad. Foto: Elron
“Elektriliinidele kukkunud puu tõttu võib esineda idasuunal veel hilinemisi ja taristurikke kõrvaldamiseni tekkida ahelhilinemisi,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. Taristuomanik AS Eesti Raudtee tegeleb rikete kõrvaldamisega.
Taristurikke tõttu lükkub kell 9.51 väljuma pidanud Narva – Tallinna rong (reis 021) väljumine edasi 15- 20 minuti võrra.
Elron hüvitab sõidukorra maksumuse rongi hilinemisel 30 või enam minutit ning hüvituse saamiseks tuleb täita tagastusvorm Elroni veebilehel.
Operatiivset infot sõiduplaanimuudatuse kohta saab Elroni kodulehelt elron.ee või tasuta rongiinfo telefonilt 616 0245.
Kell 13:00 teatas Elron, et reisirongiliiklus idasuunal on taastunud.

Seotud lood

Uudised
  • 07.06.23, 15:49
Elron keelab rongides hügieeniprotseduurid
Elroni rongides hakkab alates 12. juunist kehtima uuendatud reisijateveo eeskiri, mis aitab lahendada praktikas tekkinud ebakõlasid. Näiteks keelab uuendatud reisijateveo eeskiri rongis isiklikud hügieeniprotseduurid.
Uudised
  • 07.03.23, 06:00
Operail juht: oleme ajutiselt peatanud vedurite ehitamise Tapa depoos
Tapa olulise tööandja Operaili juhatuse esimees Raul Toomsalu pidi umbes 85% riigifirma senistest äridest omaniku survel lõpetama ning ettevõte pandi silmitsi võimatu missiooniga: alanud aastal tuleb teenida 40% rohkem tulu kui eelmisel aastal.
Uudised
  • 13.01.23, 11:19
Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu suunal tehti rongireisijate rekord
Eelmisel aastal sõitis Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu suunal rongiga rekordarv reisijaid. Eestis tervikuna kasvas reisijate arv samuti, kuid rekordaastale jäädi mullu alla.
Arvamused
  • 06.09.23, 00:01
Operaili juhatuse liige: praegusel kursil jätkates sureb raudteevedu Eestis välja
Kui Eesti riik tahab omaenda seatud eesmärke saavutada, siis tuleb mahukaupade maanteelt raudteele suunamisega kohe praegu aktiivselt tegeleda – muuta raudtee soodsamaks veolahenduseks või pakkuda vähemasti võrdset konkurentsiolukorda, kirjutab Operaili juhatuse liige Merle Kurvits.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele