Hämsa maheresto ja heaolukeskuse perenaine Ulvi Parksepp rääkis, kuidas kõrtsist sai tootearenduse tagajärjel maheresto ning millist mõju see ettevõttele ja senistele klientidele avaldas. Foto: Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees
Hämsa maheresto perenaine Ulvi Parksepp ütles saates „Turismitund“, et loodab kaotatud klientide asemele leida uued, kes väärtustavad mahetoitu ja on valmis selle eest rohkem maksma.
Kuigi Maie Urbas on ametlikult maakonna turismikoordinaatori ametit pidanud veidi üle kahe nädala, siis tegelikult hakkas ta tööga pihta juba varem ehk kohe, kui oma ametisse kinnitamisest teada sai. „Ei oodanud nii kaua, kuni kell kukub,“ lausub särtsakas naine.
Pärast kolme masendavat aastat tõotab augustis toimuv Viru Folk tulla taas rahvarohke, sest piletite müük läheb paremini kui koroonale eelnenud 2019. aastal, rääkis Viru Folgi korraldaja Peep Veedla.
Ajal, mil paljusid väikeettevõtjaid kimbutab kõrge elektri hind, on Nõmbra metsaresto sellest murest pääsenud, sest toit valmib lahtisel tulel ning kogu majas isegi ei ole elektrit, rääkis Nõmbra metsaresto peremees Indrek Leht.
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.