• 15.02.24, 15:04

Ida prefektina jätkab Tarvo Kruup

Siseminister Lauri Läänemets pikendas PPA peadirektori Egert Belitševi ettepanekul senise Ida prefekti Tarvo Kruupi ametiaega viie aasta võrra.
Ida prefektina jätkab Tarvo Kruup
PPA peadirektori Egert Belitševi sõnul on Tarvo Kruup Ida prefektuuri juhina teinud julgeid otsuseid ja olulisi muudatusi, et meeskond oleks tugev ja teeniks Virumaa inimesi parimal moel.
„Tema head tööd on näha ka siserahuolu-uuringu tulemustest, kus prefektuuri tagasiside on varasemaga võrreldes oluliselt paranenud. Tarvol jagub ideid ja tahtmist ning tema jätkamist teisel ametiajal toetavad nii sõnad, teod kui ka väärtused,“ ütles Belitšev pressiteate vahendusel.
Ida prefekt Tarvo Kruup sõnas, et ta on rahul enda meeskonnaga ning tunneb end Ida prefektuuri eesotsas tugeva ja julgena. „Elu on näidanud, et tuleme igasugustest olukordadest võitjana välja. Suudame ohte adekvaatselt hinnata, sellest lähtuvalt oma tegevusi planeerida ja nendele ohtudele vastu astuda. Mul on uhke tunne olla Ida prefektuuri eesotsas ja meie inimestega koos töötada,“ rääkis Kruup.
„Edasiminekuid on viimaste aastate jooksul olnud pea igas valdkonnas. Meil on võrreldes varasemaga palju parem ülevaade piiril toimuvast ja märkimisväärselt on tõusnud meie suutlikus sündmustele reageerida. Me saame paremini infot laste vastu suunatud raskete kuritegudega kohta. Samuti oleme Virumaal suutnud oluliselt tõsta nende inimeste osakaalu, kes kasutavad dokumentide taotlemisel PPA iseteenindust. Oleme saavutanud häid tulemusi vaatamata sellele, et meil on inimesi puudu. Meid on endiselt vähe, aga nutikas politseitöö peab jätkuma ja vastama Eesti inimeste ootustele ka edaspidi,“ lisas prefekt.
Avaliku teenistuse tippjuhi teenistustähtaeg on viis aastat. Ida prefekti Tarvo Kruupi senine ametiaeg lõpeb 19. veebruaril 2024. Tema uus ametiaeg algab 20. veebruaril ning lõpeb 19. veebruaril aastal 2029.
44-aastane Tarvo Kruup alustas politseiteenistust 2004. aastal Põhja prefektuuris, kus ta töötas Ida politseiosakonna kriminaalpolitseinikuna ja isikuvastaste kuritegude talituses. 2009.-2014. aastal töötas Kruup kaitsepolitseiametis ning alates 2014. aasta märtsist kuni 2017. aasta jaanuarini juhtis ta Ida prefektuuri kriminaalbürood. 2017. aasta 1. veebruarist töötab Kruup Ida prefektina.

Seotud lood

Uudised
  • 07.02.24, 18:06
Uus kaitseväe juhataja kandidaat tuleb Tapalt
Kaitseminister Hanno Pevkur esitab parlamendi riigikaitsekomisjonile arvamuse saamiseks ja Vabariigi Valitsusele kinnitamiseks kaitseväe juhataja kandidaadina 1. jalaväebrigaadi ülema kolonel Andrus Merilo, teatas kaitseministeerium.
Uudised
  • 25.11.23, 06:00
Politsei teeneteristi kavaler Kristi Rist teeb oma tööd südamega
"Lapsed on läinud julmemaks"
Möödunud nädalal politsei teeneteristi vastu võtnud Rakvere politseijaoskonna piirkonnagrupi juht Kristi Rist (42) mängis juba lapsena sugulastega pätti ja miilitsat ning vorpis võltspasse. 20 vormis veedetud aasta jooksul on talle kõige enam rõõmu valmistanud pisikesed asjad.
Uudised
  • 06.02.23, 16:58
President tunnustas teenetemärgiga Väike-Maarja perearsti ja Viru-Nigula bussijuhti
President Alar Karis tänab ja tunnustab iseseisvuspäeva eel riiklike teenetemärkidega 167 inimest, kelle seas on ka mitmeid Lääne-Virumaalt.
Saated
  • 11.11.21, 07:22
Koroonapiirangute kontroll: politsei on Virumaa ettevõtetele teinud paarkümmend ettekirjutust
Ida prefektuuri politseinikud on kahel viimasel nädalal teinud kontrollreide Virumaa ettevõtetesse, mille käigus kontrollitakse praegu kehtivate koroonanõuete täitmist. Politsei- ja Piirivalveameti Ida prefekti Tarvo Kruubi sõnul kontrollitakse põhiliselt meelelahutuse ja toitlustusega tegelevaid ettevõtteid ning kaubandusasutusi.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele