• 24.02.24, 15:25

Värske "Mälupäev": kes napsab koha finaalis? Kuula ja mängi kaasa!

Koha eest meelelahutusliku mälumängusaate finaalis asuvad võistlema OIXIO IT ja Zone. Mõlemad tiimid on juba korra end saates tõestanud ja võistlustules vastased seljatanud. Kes suudab sel korral rohkem õigeid vastuseid anda?
“Mälupäeva” saatekülalised Ermo Kiisk, Raul Pero, saatejuht Janar Tiiroja, Sten Nurmeta ja Arne Meier.
  • “Mälupäeva” saatekülalised Ermo Kiisk, Raul Pero, saatejuht Janar Tiiroja, Sten Nurmeta ja Arne Meier. Foto: Andres Laanem
Saatejuht Janar Tiiroja on ette valmistanud kümme uut ja huvitavat küsimust, millele saatekülalistel tuleb arutelu käigus lahendus leida.
OIXIO IT-st asuvad taaskord oma teadmisi proovile panema Ermo Kiisk ja Raul Pero. Zone'i meeskonda kuuluvad Arne Meier ja Sten Nurmeta.
Ela mälumänguritele kaasa ja testi ka enda teadmisi:
“Mälupäev” on eetris laupäeviti kell 11.00. Turniiril osaleb kaheksa ettevõtet, kelle hulgast selgub märtsi algul võitjatiim. Finaalis on endale koha kindlustanud Lennuliiklusteeninduse AS. Teadmiste kogumisele annab hoogu töötukassa ja ahvatleva auhinna on välja pannud GoldTime.

Seotud lood

Uudised
  • 24.02.24, 10:00
Testi oma teadmisi ja mängi Eesti sünnipäeva viktoriini
Tule mängi meie ajakirjaniku Andres Pulveri koostatud viktoriini ning saad teada, kui hästi tunned Eesti ja Lääne-Virumaa ajalugu.
Uudised
  • 17.02.24, 14:15
Värske “Mälupäev”: kes pääseb finaali? Võistlevad lennujuhid ja kaitseliitlased
Värskes mälumängusaates ragistavad ajusid tuttavad osalejad, kes on juba korra varem saatest võitjana väljunud. Kohtuvad Lennuliiklusteenindus ja kaitseliidu akadeemiline malevkond – vaid üks tiim pääseb finaalsaatesse.
Uudised
  • 11.02.24, 13:02
Testi ka enda teadmisi! Värskes "Mälupäevas" võistlevad Eesti Energia ja Kaitseliidu malev
Saatejuht Janar Tiiroja on taas kokku pannud kümme kaasahaaravat küsimust, millele otsivad värskes “Mälupäeva” saates vastuseid Eesti Energia ja Kaitseliidu akadeemiline malevkond. Poolfinaali pääseb edasi võistlema vaid rohkem punkte kogunud tiim.
Uudised
  • 03.02.24, 13:24
Mälumängu saates läks võistlustulle ka Kundast pärit Raul Palk
Vastamist Zone ja TalTech
Kas kaasahaarava mälumängusaate poolfinaali pääsevad mälumängu üliõpilasmeistrid TalTechist või domeenihaldaja Zone’i helged pead, see selgub värskest “Mälupäeva” saatest.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele