• 10.05.24, 22:36

Mängi mälumängu: kas mäletad üht erilist sularahaautomaati?

Äripäev saab sügisel 35aastaseks ja pakub juubeli tähistamiseks võimalust mängida suurt mälumängu. Kuni oktoobrini küsitakse igal kuul kümme küsimust Eesti äri- ja majandusloo kohta.
Maikuu mängus on üks küsimus president Lennart Meri ja väärtpaberite kohta.
  • Maikuu mängus on üks küsimus president Lennart Meri ja väärtpaberite kohta. Foto: Sven Tupits
Igal kuul loosib Äripäev välja ka auhinna kõigi mängus osalejate vahel.
Maikuu auhinna paneb välja kosmeetikakliinik Skin Life Clinic – nahahoolduskomplekti, mis on kokku pandud Šveitsi, Saksamaa ja Prantsusmaa toodetest. Loosis osalemiseks tuleb pärast mängimist viktoriini lõpus jätta oma meiliaadress.
Niisiis, pane end proovile: kas mäletad, mida põnevat on juhtunud Eestis äris ja majanduses läbi aegade just mais?
Mängus saab osaleda kuu viimase päeva lõpuni.
Skin Life Clinic on ilukliinik, mis pakub laia valikut meditsiinilise kosmetoloogia teenuseid nooruse, tervise ja ilu säilitamiseks. Kliinikust leiab sellised brändid nagu Soskin Paris, Valmont, QMS Medicosmetics, ReVive, Magry's, ning tehnoloogiad nagu HydraFacial, Endospheres Therapy, Icoone laser med, HIFU Smas lifting, Geneo, Venus legacy ja paljud teised.
Auhinnakomplektis on Soskin Paris komplekt Prantsuse apteegikosmeetikast, mis sisaldab näokreemi C-vitamiiniga, huuleõli õrnas punases toonis ja reisisuuruses näokoorijat. Need tooted niisutavad, toidavad ja taastavad nahka ning sobivad igas vanuses ja nahatüübiga inimesele. Veel leiab pakist QMS Medicosmeticsi komplekti, mis koosneb reisisuuruses kolme tootega kollageenisarjast. See komplekt aitab vähendada naha vananemist ja elastsuse kadu. Samuti reisisuuruses näokreemid, mis niisutavad nahka, parandavad selle toonust ja elastsust. Kingituse osa on ka Verdan Šveitsi deodorant, mis tagab pikaajalise kaitse ja värskuse.
Äripäeva tuntakse 1989. aastal alustanud ajalehe Äripäev järgi, kuid tänaseks on ettevõte kujunenud mitmekesiseks ettevõtlikele inimestele suunatud infopakkujaks. Äripäev avaldab majandusuudiseid laias valikus digikanalites, teeb raadiot ja podcaste, kirjastab raamatuid, avaldab äriinfot Infopangas ja oskusinfot teabevaras. Äripäev on Eesti suurim ärikonverentside ja koolituste korraldaja. Lääne-Virumaa Uudised on Äripäeva esimene maakondlik uudisveeb. Äripäeva meeskonnas on rohkem kui 250 töötajat alates tippajakirjanikest kuni erinevate valdkondade asjatundjateni. Äripäeva omanik on Põhjamaade suurim meediakontsern Bonnier Grupp.

Seotud lood

Uudised
  • 10.03.24, 08:06
Kuula “Mälupäeva” finaalsaadet! Pinge kerib viimaste minutiteni
Kes võidab mälumängusaate "Mälupäev"? Kaheksast osalenud ettevõttest on järel vaid kaks – põnevas finaalsaates lähevad vastamisi Lennuliiklusteeninduse AS ja OIXIO IT.
Uudised
  • 24.02.24, 15:25
Värske "Mälupäev": kes napsab koha finaalis? Kuula ja mängi kaasa!
Koha eest meelelahutusliku mälumängusaate finaalis asuvad võistlema OIXIO IT ja Zone. Mõlemad tiimid on juba korra end saates tõestanud ja võistlustules vastased seljatanud. Kes suudab sel korral rohkem õigeid vastuseid anda?
Uudised
  • 17.02.24, 14:15
Värske “Mälupäev”: kes pääseb finaali? Võistlevad lennujuhid ja kaitseliitlased
Värskes mälumängusaates ragistavad ajusid tuttavad osalejad, kes on juba korra varem saatest võitjana väljunud. Kohtuvad Lennuliiklusteenindus ja kaitseliidu akadeemiline malevkond – vaid üks tiim pääseb finaalsaatesse.
Uudised
  • 03.02.24, 13:24
Mälumängu saates läks võistlustulle ka Kundast pärit Raul Palk
Vastamist Zone ja TalTech
Kas kaasahaarava mälumängusaate poolfinaali pääsevad mälumängu üliõpilasmeistrid TalTechist või domeenihaldaja Zone’i helged pead, see selgub värskest “Mälupäeva” saatest.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele