• 09.05.24, 10:06

Äntu Mõis avas Kesk-Eestis uue lihatööstuse

Juba jupp aega enne 2018. aastat, kui Äntu mõis uue omaniku sai, mõlkus selle tulevasel omanikul Lauri Bobrovskil mõtteis mahebroileri kasvatamise ja väärindamise idee.
Lauri Bobrovski uues Metsla lihatööstuses.
  • Lauri Bobrovski uues Metsla lihatööstuses. Foto: SirLoin
Elu läks aga nii, et kuus aastat tagasi sai soetatud Kikerikii brändina tuntud mahemunade tootmine, kolm aastat tagasi võeti esimesed mahebroileri tibud, mida töödeldi rendipinnal, ning alles 2024. aasta alguses avati Järvamaal Metsla külas uus lihatööstus koos kodulindudele mõeldud tapamajaga.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele