• 04.06.24, 15:43

Tulemas on jalgrattavõistlus lastele

10. juuni õhtul toimub Vinni-Pajusti terviserajal maastikurattavõistlus 3-12 aastastele lastele.
Võidukas rattur medaliga mullusel laste rattavõistlusel.
  • Võidukas rattur medaliga mullusel laste rattavõistlusel. Foto: Erakogu
“Kõige pisematele, kuni 3-aastastele on 300 meetri pikkune tillusõit asfaldil ja selle võib läbida ka jooksurattal,” tutvustas võistluse korraldaja Janete Trestip (MTÜ Janete Huviring). Suuremad aga saavad end proovile panna künklikul metsarajal.
Võisteldakse erinevates vanusegruppides ja erinevatel distantsidel: 4-5 aastased sõidavad 800 meetrit, 6-8 aastased 1500 m ja 9-12 aastased 2000 m. “Kui noorem laps soovib läbida pikema raja, on see ka lubatud,” märkis Trestip, aga lisas, et oma võimeid ei tasuks üle hinnata.
Kõikidel osalejatel on kohustuslik kanda kiivrit.
Iga vanusegrupi kiiremad saavad poodiumile ja karikad, medali, diplomi ja auhinnakoti saavad aga kõik ratturid.
Võistlejad saavad end eelregistreerida meiliaadressil [email protected]. Vajadusel saab registreerida ka kohapeal (osalemistasu 3 eurot). Võistlus algab kell 18.

Seotud lood

Uudised
  • 04.05.24, 09:15
Ettevõtja annab pruudikimpudele igavese elu
Naistel ja neidudel, kel tänavu suvel plaanis abieluranda sõuda, on hea võimalus oma pruudikimp igaveseks kivisse raiuda.
Uudised
  • 31.12.23, 06:00
Janete Trestip täitis oma unistuse, temast sai sügisel kehalise kasvatuse õpetaja
Kui Vinni-Pajusti gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Janete Trestip (29) kümme aastat tagasi gümnaasiumi lõpetas, ei julgenud ta kehakultuuri pabereid sisse viia. Vahepeal jõudis ta õppida ärijuhtimist, luua oma perekonna ja oma ettevõtte, aga ammune igatsus ei andnud rahu. Nüüd õpib ta Tallinna ülikoolis kehakultuuri, on õpetaja ja treenib lapsi.
Uudised
  • 21.03.23, 06:00
Need on Rakvere valla uued ettevõtted
Vaata tabelist, millega uued firmad tegelevad ja kes neid juhivad
Möödunud aastal asutati Rakvere vallas 67 uut ettevõtet ja viis mittetulundusühing. Kui teistes valdades asutati ehitusettevõtteid võrreldes üle-eelmise aastaga mitme võrra vähem, siis Rakvere vallas oli vastupidi ja tegevust alustasid lausa 14 ehitusettevõtet.
Uudised
  • 03.08.23, 15:34
Palermos võisteldakse elektrijalgratastel
Laupäeval leiab aset elektrirataste võistlussarja Lost in Woods E-Bike Cup Rakvere etapp. Lisaks elektrijalgratastele saab osaleda ka tavalistel jalgratastel.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele