• 25.09.24, 07:22

Aita tunnustada väärt õpetajaid

Kas tunned mõnd õpetajat, kes muudab maailma paremaks kohaks? Või on olnud oma õpilastele ja lasteaialastele suurepäraseks suunanäitajaks? Nüüd on sul taas võimalus teda avalikult tänada.
Õppetöö Haljala koolis.
  • Õppetöö Haljala koolis. Foto: Sten Semjonov
5. oktoobril tähistatava õpetajate päevaga seoses kutsub Lääne-Virumaa Uudiste toimetus lugejaid märkama tublisid maakonna õpetajaid ja haridustöötajaid. Õpetajad on siirad ja hoolivad inimesed, kuid mõned õpetajad on kohe eriti siirad ja hoolivad – nad astuvad selle ekstra sammu oma õpilaste jaoks ja näevad potentsiaali seal, kus see sageli teistele märkamatuks jääb. Nad on lastele eeskujuks ning pakuvad tuge ja lohutust.
Nüüd on sul võimalus sellist õpetajat tänada. Anna meile teada, kes on just sinu silmis väärt õpetaja. Kõigi meie lugejate poolt tunnustuse pälvinud õpetajate vahel loosime Pärnus asuva Hedon spaa kinkekaardi, et üks õpetaja saaks veeta ühe mõnusa nädalalõpu.
Tublidest õpetajatest saad kuni 1. oktoobrini anda teada siin:

Seotud lood

Uudised
  • 28.08.24, 13:26
Galerii: hariduse päeval tutvustati uusi õpetajaid ja koolijuhte
Esmaspäeval toimunud Lääne-Viru hariduse päeval tutvustati maakonda uuest õppeaastast esmakordselt tööle asuvaid uusi õpetajaid, tugispetsialiste ning kõiki uusi haridusasutuste juhte.
Uudised
  • 17.09.24, 13:00
Kadrinas on kooli üle ikka vaieldud
Kui praegu käivad Kadrinas jätkuvad vaidlused selle üle, kas ehitada uus koolimaja, nagu soovib võimul olev valimisliit Tegu Seob, või renoveerida olemasolevad hooned, nagu tahaks opositsioon, siis 95 aastat tagasi tekitas palju küsimusi ja lahkhelisid kooli asukoht.
Uudised
  • 10.09.24, 16:33
Riigigümnaasium, TalTech Virumaa kolledž ja JELD-WEN sõlmisid koostööleppe
10.septembril kirjutati Rakvere riigigümnaasiumis alla kolmepoolsele kokkuleppele, mille tulemusel saavad kooli õpilased tugevama põhja ja teadmised, et soovi korral jätkata õpinguid inseneeria valdkonnas.
Uudised
  • 03.08.24, 06:00
Kool peab olema töötamiseks äge koht, mitte üks suur kannatuste rada
Miks tekivad koolis konfliktid töötajate vahel?
See peab olema väga tugev ja enesekindel juht, kes julgeb Kadrina keskkooli direktori ametisse asuda, ütles Eesti Koolijuhtide Ühenduse esimees Urmo Uiboleht.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele