• 04.10.24, 06:00

Lugejate tunnustuse pälvis 47 õpetajat. Loos selgitas Hedon spa kinkekaardi võitja

Toimetuse üleskutsele anda üles maakonna parimad õpetajad vastasid 63 inimest ja ühtekokku esitati tunnustusele 47 kooli- ja lasteaiaõpetajat tervest maakonnast. Loosi tahtel sõidab Pärnusse Hedon spaasse Haljala kooli õpetaja Monika Karing.
Rakvere põhikooli õpetaja Eve Kruusmaa, keda kiitsid 11 meie lugejat, pälvis tänavu maakondliku tunnustuse aasta klassijuhataja kategoorias.
  • Rakvere põhikooli õpetaja Eve Kruusmaa, keda kiitsid 11 meie lugejat, pälvis tänavu maakondliku tunnustuse aasta klassijuhataja kategoorias. Foto: Laura-Liis Nurga
Kõige enam, lausa 11 lugejat, tõid parimana välja Rakvere põhikooli emakeele- ja kirjanduse õpetaja Eve Kruusmaa. Siin on mõned kirjeldused, mis ankeedis Kruusmaa kohta välja toodi: “parim, mis koolis olla saab”, ” teeb tööd hingega 24/7, toetab õpilaste õnnestumisi ja positiivset arengut, aga ka ebaõnnestumistest õppimist ning edasiminekut, nagu iga laps oleks tema ainus, kellele tahab kõike anda”, “väärib tunnustust nii õpetaja kui klassijuhatajana. Väga mõistev ja toetav, kuid samas nõudlik ning järjepidev. Tänan Teid südamest!”, “äärmiselt hooliv, tõesti kuulab ja on kohal, kui mingi mure või rõõm jagada. Empaatiline, emalik ja õiglane”, “Eve on üks armas õpetaja, kes teeb oma tööd suure südamega ja pühendunult. Alati seisab oma klassi ja õpilaste eest. Igati väärt tunnustust!”.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele