• 17.10.24, 15:00

Kundas kadus 46-aastane mees

Politsei palub abi leidmaks Kunda linnas hooldekodust lahkunud Imret.
Kadunud Imre.
  • Kadunud Imre. Foto: Politsei
Imre lahkus eile, 16. oktoobril hooldekodust ning pidi suunduma Kunda linna tööle. Mees ei ole seni hooldekoju tagasi naasnud ning tema asukoht on seni tuvastamata. Mees võib olla ettearvamatu käitumisega.
Politsei on kontrollinud võimalikke asukohti Kundas, kuid mehe asukoht on seni tuvastamata. Viimati nähti meest eile lõuna paiku Rakvere bussijaamas, kuid tema edasine teekond on teadmata. Patrullidele on antud mehe kirjeldus ning nad kontrollivad piirkonda.
Imre on 184 cm pikk, täidlase kehaehitusega ning tal on tumedad lühikesed juuksed. Hooldekodust lahkudes oli mehel seljas tumedad püksid ja lühem tume jope.
Politsei palub kõigil, kes meest kuskil märganud on või teavad, kus ta liikuda võiks, sellest häirekeskuse numbril 112 teada anda.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele