• 13.10.24, 09:26

Restoran kahele: abikaasad on juba viis aastat palgatöötajateta hakkama saanud

„Saime aru, et nii ei saa elada, peame midagi muutma,“ räägib vaid ettetellimisel töötava restorani Lahemaa Kohvikann juhataja. 17 aastat tagasi valis ta koos abikaasaga välja Eesti, söögikoha töö aga korraldasid endale mugavamaks, sealjuures raha kaotamata.
Selles restoranis teeb juba 17 aastat süüa üks inimene – omanik Dieter Hölscher.
  • Selles restoranis teeb juba 17 aastat süüa üks inimene – omanik Dieter Hölscher. Foto: dv.ee
Äris, nagu dramaturgias ja elus üldse, on oluline koha, aja ja tegevuse ühtsus, alustab oma lugu Lääne-Virumaal väikest restorani pidav Julia Hölscher. Kui ta koos abikaasa Dieter Hölscheriga selle avas, ei tundunud need kolm tegurit olevat nende kasuks: oli 2008. aasta finantskriisi eelõhtu, koht oli mõnes mõttes ette määratud ja toitlustuse jaoks mitmetähenduslik ning tõhusaks tegevuseks polnud piisavalt arusaamist kohalikust tegelikkusest, kuigi teha tuli palju ja suurem osa sellest ise.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele