• 21.10.24, 15:04

Isadepäeva fotojaht "Paps ja laps" stardib taas

Väike-Maarja vald ja Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskond kutsuvad Väike-Maarja valla elanikke osalema isadepäeva fotokonkursil „Paps ja laps“, et väärtustada isade rolli ja jäädvustada nende erilisi hetki lastega.
Mulluse fotojahi võitis Kai Viisma fotoga „Issi, las ma ka vaatan …“.
  • Mulluse fotojahi võitis Kai Viisma fotoga „Issi, las ma ka vaatan …“. Foto: Kai Viisma
Fotosid on oodatud saatma kõik Väike-Maarja valla elanikud, kes soovivad jäädvustada isade ja laste ühiseid hetki. Teretulnud on nii humoorikad, liigutavad kui ka ootamatud fotod, mis peegeldavad isade ja laste koosveedetud aega.
Iga autor võib esitada konkursile kuni kolm enda tehtud fotot. Need peavad olema hea kvaliteediga ja vähemalt 1 MB suurused, et neid saaks hiljem A4 formaadis trükkida.
Fotod ei tohi olla varasematel konkurssidel osalenud ega digitaalselt töödeldud, välja arvatud minimaalne kontrastsuse, heleduse ja värvikorrektsioon. Saata võib ainult enda tehtud fotosid.
Žürii valib välja parimad fotod, mille autoreid premeeritakse Põhjakeskuse kinkekaartidega. Lisaks on publiku lemmiku auhind. See läheb fotole, mis kogub enim "meeldib" klikke Väike-Maarja vallavalitsuse Facebooki lehel 3. novembri keskpäevaks.
Konkursi võitjad kuulutatakse välja isadepäeva paiku.

Seotud lood

Uudised
  • 13.11.23, 09:19
Isadepäeva fotojaht pakkus südamlikke papsi ja lapse hetki
Lisatud galerii
Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna ja kohaliku valla koostöös toimunud isadepäeva fotojahi „Paps ja laps“ võitis Kai Viisma fotoga „Issi las ma ka vaatan ...“.
Uudised
  • 13.11.22, 17:04
Isadepäeva fotojahi võitis Heili Tammus
Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna ja kohaliku valla koostöös toimunud isadepäeva fotojahi „Paps ja laps" võitis Heili Tammus fotoga „Kas juba tuleb naftat?".
Uudised
  • 14.11.21, 07:00
Vahva viktoriin: millised on Eesti isad?
Täna on isadepäev. Statistikaamet on kauni tähtpäeva puhul korraldanud põneva viktoriini, mille fookuses on meie armsad isad.
Uudised
  • 05.11.23, 23:57
Haljalast jõuab isadepäeval kõigi eestimaalasteni kontsertlavastus „Issi, isa, paps ja taat“
Haljala rahvamajas tähistatakse isadepäeva 12. novembril lavastaja Neeme Kuninga kontsertlavastusega „Issi, isa, paps ja taat“, mis jõuab kõigi kodudesse ETV vahendusel.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele