Suvisel ajal, kui pole viitsimist kaua köögis passida, kuid hing ihkab miskit head, tasub meelde tuletada vana head rullbiskviiti, mille tegemine on lihtsamast lihtsam.
Lihtsasti valmiva rullbiskviidi maitset saab varieerida, lisades iga kord erinevaid marju või puuvilju. Foto: Rahel Lepp
Kui järgida paari nõuannet, on tegu ka täiesti lollikindla retseptiga. Number üks on munade korralik vahustamine. Kindluse mõttes vahusta mõni minut kauem, olenevalt mikseri võimsusest isegi 10-12 minutit. Aga sellega on koogiteo raskem osa möödas kah.
Viimasel ajal ei ole Andrus Albrechtist eriti palju lugeda olnud. Põhjus on lihtne – mees veedab pea kõik päevad restoranis, kas pliidi taga või ajades muid asju, mis ühe restoranipidaja hallata on. Lisaks töökoormusele on mehel ka mõtteid, mida põnevat veel ette võtta, ja jõud plaanide elluviimiseks. Rahva rõõmuks alustas ta uue žanriga – kontsert-õhtusöök.
„Ma pole elu sees pitsat teinud,“ sõnas Maido Nõlvak Kunda mere- ja perepäeval toimunud räimekonkursil, kus neli võistkonda valmistasid itaalia rahvusrooga meie räimega.
Aiamaapidajatel on tihti mureks, et mida teha küüslauguga, mis on jäänud kasvama soovimatusse kohta. Kõige lihtsam moodus selle mure lahenduseks on küüslaugu maapealsed osad ära süüa.
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.