• 05.10.22, 13:19

Rakvere koolide toitlustaja ootab sel nädalal lapsevanemaid sööma

Rakvere kõiki munitsipaalkoole toitlustav ettevõte Baltic Restaurants Estonia kutsub sel nädalal lapsevanemaid ja teisi huvilisi koolide sööklasse, kus väga soodsa hinna eest saab teada, mida lapsed koolis söövad, kuidas see maitseb ja mida tänapäeva koolitoit endast üldse kujutab.
Täna sõid Rakvere Vabaduse koolis lõunat ka kooli toitlustava ettevõtte juht Aaro Lode ja müügi- ja turunudusjuht Tiiu Endrikson.
  • Täna sõid Rakvere Vabaduse koolis lõunat ka kooli toitlustava ettevõtte juht Aaro Lode ja müügi- ja turunudusjuht Tiiu Endrikson. Foto: Rahel Lepp
Ettevõte, mis toitlustab kaubamärgi Daily all 77 kooli üle kogu Eesti, korraldab taolist kampaaniat kolmandat korda. Tänavu on sööklauksed valla 54 koolis.
Baltic Restaurants Estonia juhi Aaro Lode sõnul korraldavatakse avatud uste päeva just selleks, et tõsta eelkõige lastevanemate teadlikkust, kuidas on korraldatud koolide toitlustamine ja mida nende lapsed lõunaks söövad. „Sageli põhineb lapsevanemate, aga ka paljude teiste arvamus koolitoidust, nende isiklikel 10-15 aasta tagustele kogemustele, kuigi koolitoit on teinud selle ajaga läbi suure arengu,“ kinnitas Lode. „Meie jaoks on väga oluline vanemate ja teiste arvamusliidrite arvamus, mida saaks koolitoidu taseme tõstmiseks üheskoos veel ära teha, sest soe koolilõuna on paljudele Eesti lastele üks kõige olulisem toidukord päevas.“
Koolisööklas saab lõunatada sel nädalal igal tööpäeval ajavahemikus kell 12.15-13.30. Prae hind on 2 eurot, supp ja magustoit samuti kokku 2 eurot. Kõik külastajad saavad anda tagasisidet samamoodi nagu õpilased - skänneerides sööklates vastava QR koodi ja täites avaneva vormi. „Meie saame omakorda saadud tagasiside põhjal lõunamenüüd pidevalt täiendada,“ lisas Lode.

Seotud lood

Uudised
  • 24.08.22, 15:42
Koolide toitlustaja valikul sai kvaliteet tähtsamaks hinnast
Augustis lõppenud riigihanke tulemusena hakkab järgmise kahe õppeaasta jooksul Rakvere linna munitsipaalkoolides toitlustamisteenust pakkuma Baltic Restaurants Estonia AS.
Uudised
  • 02.09.22, 15:19
Rakvere koolides tekkis tõrge laste toitlustamisega
Esmaspäevast Rakvere koolilapsed veel sooja toitu ei saa, lõunaks pakutakse toidupakke, mis sisaldavad müslibatooni, joogijogurtit ja õuna.
Uudised
  • 14.09.22, 16:32
Koolide toitlustaja: indekseerimine on lahendus koolitoidu kvaliteedi hoidmiseks
Esimene koolinädal on toitlustajad pannud tõsiste valikute ette, sest tooraine hinnad on aastaga kasvanud keskmiselt 50 protsenti ja elektrikulu 300 protsenti. Selleks, et tagada laste koolilõuna kvaliteet üle Eesti ja pakkuda kaitset suurte hinnatõusude vastu, teeb Eesti suurim koolide toitlustaja ettepaneku siduda toetus tarbijahinna indeksiga.
Uudised
  • 26.09.22, 14:39
Koolinoortelt oodatakse äriideid – mida peaks müüma koolipuhvetis
Baltic Restaurants Estonia, mis toitlustab ka Rakvere koolide lapsi, ootab õpilasfirmadelt äriideid, mis tooteid nad tahaksid müügil näha oma kooli puhvetis.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele