• 13.10.22, 13:12

Politsei tabas kütusevargad ja otsib võimalikke ohvreid

Politsei otsib eile hilisõhtul Rakveres kütusevaraste ohvriks langenud masinate omanikke.
Foto on illustratiivne.
  • Foto on illustratiivne. Foto: Politsei
Eile kella 22.30 paiku teatas üks tähelepanelik elanik häirekeskusele, et Rakveres Kreutzwaldi tänaval asuvas parklas toimetavad kolm meesterahvast, kes käivad ümber sinna pargitud veoautode ja liiguvad edasi juba järgmise maja juurde.
Teatele koheselt reageerinud politseipatrull leidsid sündmuskoha lähedalt kirjeldustele vastava auto ja pidasid kuriteos kahtlustatavana kinni seal viibinud kolm meest, kes toimetati politseijaoskonda. Autost leiti lisaks neli kütusega täidetud kanistrit ja voolik.
Praeguseks on politsei teinud kindlaks, et meestel õnnetus vähemalt ühest Kreutzwaldi tänavale pargitud veoautost kütusekorgi lõhkumise teel mootorkütust varastada. Politsei palub abi võimalike teiste kannatanute välja selgitamisel.
Kõigil, kelle masinad seisid eile kella 21.00-22.30ni Rakveres Kreutzwaldi tänav 22 ja 23 juures, ning kelle masinal esineb märke kütusevargusest, anda sellest esimesel võimalusel politseile teada helistades numbril 51964661.
Politsei tänab tähelepanelikku kodanikku, kes helistas kohe kahtlast tegevust märgates hädaabinumbrile ja aitas seeläbi kütusevargad tabada.

Seotud lood

Uudised
  • 23.09.22, 13:32
Liiklustalgud aitasid muusiku kasside elu turvalisemaks muuta
Nendel kolmel tänaval kihutatakse kõige sagedamini
Eile peeti üle Eesti liiklustalguid ning politsei käis mõõtmas kiirust kohtades, mille kohta inimesed olid sagedastest kiiruseületamistest teada andnud.
Uudised
  • 02.09.22, 15:50
Politsei tegi kindlaks rakverelaste und korduvalt häirinud autojuhi
Eelmisel nädalal sai politsei palju teateid, et Rakveres tiirutab mitmel õhtul sõiduauto, mis rikub inimeste öörahu, sest tekitab liigset müra, kuna sõiduki väljalasketorust kostusid paugud.
Uudised
  • 31.08.22, 11:48
Tapal kutsuti noodipuldiga mehele politsei
Eile õhtul kella 19.40 paiku sai politsei teate, et Tapa linnas liigub mees, kellel on käes relvataoline ese ning kuulda on laske.
Uudised
  • 19.07.22, 13:52
Kurikael lennutas varastatud kaubiku põllule
Möödunud nädalal tekitas kurikael Viru-Nigula vallas paksu pahandust. Ta ärandas järelhaagisega kaubiku ja põgenes sellega teda kinni pidada soovinud patrulli eest. Tagaajamine lõppes pärast kaubiku õhulendu põllul.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele