• 15.04.23, 14:26

Linnuse tallede nimekonkursi võitis Andres Pulver

Rakvere linnuse korraldatud kitsetallede nimekonkursi võitis Lääne-Virumaa Uudiste ajakirjanik Andres Pulver, kes pakkus nimedeks Agnes ja Gabriel.
138 nime seast valiti Rakvere linnuse talledele nimeks Agnes ja Gabriel.
  • 138 nime seast valiti Rakvere linnuse talledele nimeks Agnes ja Gabriel. Foto: Rakvere linnuse FB lehekülg
"Need nimed sobivad meie kitsetallidele ideaalselt ning meil on hea meel, et nad nüüd kannavad nii ilusaid ja tähendusrikkaid nimesid," kommenteeris Rakvere linnus valikut.
Talledele pakuti kokku 138 nime. Pakuti näiteks nimepaare Möö ja Möki, Krõõt ja Tõiv, leedi Marion ja Robin Hood, Köks ja Möks, Leevi ja Jussike, Petra ja Maurus, Grete ja Hans, Piip ja Tuut, Iti ja Kusti ning Copy ja Paste ja palju erinevaid veel. Üks kodanik pakkus kitsede nimedeks Skandinaavia mütoloogias Thori vankrit vedanute nimesid – Tanngrisnir ja Tanngnjóstr.
Andres saab auhinnaks söömaaja Schenkenbergi kõrtsis ning perepääsme linnusesse.

Seotud lood

Uudised
  • 22.04.22, 13:45
Linnuse loomad naasevad talvitumiselt renoveeritud korteritesse
Nagu ikka, on Rakvere linnuses talveperioodil tehtud nii mõnigi uuendus, et järgmisele suvehooajale muutustega vastu minna.
Uudised
  • 31.08.21, 16:05
Rakvere linnus teeb esimese klassi lastele kauni kingituse
Esimese septembri tähistamiseks teeb Rakvere linnus Rakvere linnas esimesse klassi minevatele koolijütsidele vahva kingituse. Tarkusepäeval saavad Rakvere linna kooliuusikud külastada Rakvere linnust tasuta.
Kasulik
  • 01.08.21, 10:20
6 kohta koos perega Lääne-Virumaal aktiivse puhkuse veetmiseks
Käes on puhkuste aeg ning mis oleks veel toredam kui veeta koos perega üks meeldiv ja aktiivne puhkus kaunites paikades. Järgnevalt on välja toodud huvitavad kohad Lääne-Virumaal, mida tutvustavad Luureretked OÜ tegevjuht Merili Vipper ja Eesti Maaturismi juhatuse esinaine Raili Mengel.
Uudised
  • 13.07.21, 14:25
Linnuses tulevad šoti jõumängud
Rakvere linnuses toimuvad pühapäeval šoti jõumängud, mis avatakse kahuripauguga täpselt keskpäeval.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele