• 19.07.24, 18:41

Tristan Konso tõkkejooksu poolfinaal nurjus

Sloveenias kuni 18-aastaste kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel osaleva Tristan Konso tõkkejooksu poolfinaal nurjus, sest sportlane tegi valestardi ja diskvalifitseeriti.
Tristan Konso.
  • Tristan Konso. Foto: EKJL
Pääsu poolfinaali tagas Konsole tulemus 13.34 sekundit, millega ta püstitas Eesti omaealiste rekordi.
Laupäeval algab kümnevõistlus, milles Konso hoiab omavanuste hulgas edetabeli esimest kohta.

Seotud lood

Uudised
  • 19.07.24, 09:31
Tristan Konso jooksis uue Eesti noorterekordi
Slovakkias alanud kuni 18-aastaste Euroopa meistrivõistlustel püstitas Tristan Konso uue isikliku ja ühtlasi Eesti omaealiste rekordi 110m tõkkejooksus, läbides distantsi 13,34 sekundiga.
Uudised
  • 18.07.24, 09:13
Tristan Konso peaproov EM-i eel oli edukas
Balti riikide kahe noorema vanuseklassi kergejõustiku üksikalade maavõistlused toimusid U18 vanusele Tartus ja U16 vanusele Leedus, Šiauliais. Kui Tartus õnnestus Eesti koondisel maavõistlus lätlaste ees võita, siis Šiauliais võttis võistkondliku võidu Läti.
Uudised
  • 08.07.24, 13:54
Tristan Konso läheb Slovakkiasse EM-medalit püüdma
Järgmise nädala teises pooles toimuvad Slovakkia suuruselt kuuendas linnas Banská Bystricas U18 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused kergejõustikus, kuhu Eesti võistkonna liidrina ja medalisoosikuna sõidab ka Rakvere noormees Tristan Konso.
Uudised
  • 19.07.24, 14:25
Spordikohtuniku töö – nähtamatu, kuid möödapääsmatult vajalik
Sportlastele kaasa elades enamasti ei mõelda, et iga võistluse õnnestumise taga on kohtunikud. Suvisel võistluste perioodil on just paslik nuusutada kohtunike töö köögipoolt, millest rääkis 30 aastat kergejõustikukohtunikuna töötanud Andrus Lein.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele