Meie jaoks on sel aastal munapühad erakordsed, sest esimest korda, kui olen Äntu mõisas toimetanud, saame pakkuda klientidele valgeid mune, ütles Äntu Mõisa omanik Lauri Bobrovski.
Sel nädalal asub Eesti parima toiduaine konkursi komisjon hindama Eesti väikeettevõtete toidutooteid, et selgitada parimad piirkondade lõikes. Väiketootjate voorus osaleb tänavu 38 kodumaist ettevõtet, kes on konkursile üles seadnud üle 50 uudistoote.
Valminud seaduseelnõu, mille kehtestamisel keelatakse Eestis puurikanade pidamine, kuid jätkub puurikanade munade import Eestisse, võib kahjustada kogu Eesti munatootmissektorit, leiab suurima mahemunatootja, Äntu Mõisa omanik Lauri Bobrovski.
Parima mahetootja tiitliga pärjati Tõrvaaugu Mahetalu Raplamaalt, parimaks mahetooteks kuulutati Metsavenna Turismitalu OÜ juust Küllus Äntu Mõisa mahebroileriliha kotlettide ees.
Väike-Maarja külje all tegutsev Äntu Mõis tõi mahemunade ja mahebroileriliha kõrval esimesena Eestis lettidele ka mahekanalihast viinerid ja keeduvorstid.
Tänapäeva töömaailmas kohtuvad kontorites sageli erinevad põlvkonnad: beebibuumerid, X-põlvkond, milleeniumilased ja Z-põlvkond. Igaühel neist on oma ootused, tööharjumused ja suhtumine töökeskkonda. Selline mitmekesisus võib tunduda keeruline, kuid pakub ka väärtuslikku võimalust õppida ja kohaneda erinevate lähenemistega.