Kõige väiksema toidujäätmete kogusega kooli tunnustati diplomi ja kringliga. Tallinna Tõnismäe Reaalkooli direktorile Andrei Kantele (keskel) andsid diplomi üle Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode (paremal) ning Kliimaministeeriumi elukeskkonna ja ringmajanduse asekantsler Ivo Jaanisoo (vasakul). Foto: Baltic Restaurants Estonia
Selle aasta keskmine äravisatud toidu hulk oli mõõtmise nädalal õpilase kohta 19 grammi päevas.
Veebruaris käivitus koolides üle Eesti taas projekt „Kokkame koos“, mille raames hakkasid õpilased koos oma kooli kokkadega erinevaid taimseid toite valmistama, et muuhulgas suurendada laste huvi erinevate juurviljade köögis kasutamise vastu.
Augustis lõppenud riigihanke tulemusena hakkab järgmise kahe õppeaasta jooksul Rakvere linna munitsipaalkoolides toitlustamisteenust pakkuma Baltic Restaurants Estonia AS.
Esimene koolinädal on toitlustajad pannud tõsiste valikute ette, sest tooraine hinnad on aastaga kasvanud keskmiselt 50 protsenti ja elektrikulu 300 protsenti. Selleks, et tagada laste koolilõuna kvaliteet üle Eesti ja pakkuda kaitset suurte hinnatõusude vastu, teeb Eesti suurim koolide toitlustaja ettepaneku siduda toetus tarbijahinna indeksiga.
Kui Kadrina vald lõpetas lepingu alusel haridusasutustes toitlustamise ostmise ja lõi oma toitlustusosakonna, oli Kadrina keskkoolis söömas umbes 300 last.
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.