• 14.08.24, 16:20

Bussiliikluse ajutine muudatus Rakvere linnas

Seoses Kastani puiestee – Karja tänava – Kunderi tänava ristmikuala rekonstrueerimistöödega suunatakse 19. augustist kuni 31. augustini linnaliinid nr 1 ja 2 ajutiselt sõitma piki Aia ja Mäe tänavat.
Bussipeatuste skeem selle kuu lõpuni.
  • Bussipeatuste skeem selle kuu lõpuni. Foto: Rakvere Linnavalitsus
Sellest tulenevalt viiakse linnaliinide peatus Tartu ajutiselt üle Aia tänavale ning peatuse Mäe teenindamine toimub ajutistest peatustest Tartu tänaval.

Seotud lood

Uudised
  • 10.07.24, 12:12
Kastani puiestee remont edeneb plaanipäraselt
20. mail alanud Kastani puiestee rekonstrueerimine on jõudnud poole peale ja nagu plaanitud, saab tee liiklemiseks valmis uue kooliaasta alguseks.
Uudised
  • 19.03.24, 18:58
Uuenev Kastani puiestee toob juurde hulga parkimiskohti
Kastani puiestee rekonstrueerimine on saanud stardipaugu, suurimaks muudatuseks linnaelanike jaoks saab oluliselt suurem parkimise võimalus puisteel ja selle läheduses.
Kasulik
  • 19.05.24, 10:10
Esmaspäevast suletakse liiklusele Kastani puiestee
Seoses Kastani puiesteel toimuvate rekonstrueerimistöödega suletakse alates esmaspäevast, 20. maist tänav transiitliiklusele kogu ehitusperioodiks ehk augustikuu lõpuni.
Uudised
  • 05.06.24, 13:45
Busside suvine sõidugraafik toob rohkem ühendusi supelrandadega
Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus teatab, et alates 15. juunist hakkavad mitmetel Lääne-Viru maakonnaliinidel kehtima uued sõiduplaanid.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele