• 26.08.24, 09:30

Rakveres hukkus mootorrattur

Esmaspäeva hommikul kell 7:52 sai politsei teate raskest liiklusõnnetusest Rakveres Papiaru tänaval. Teataja sõnul sõitis seal mootorratas Yamaha teelt välja ja vastu posti. Mootorrattur hukkus sündmuskohal.
Rakveres hukkus mootorrattur
  • Rakveres hukkus mootorrattur Foto: Raul Mee
“Esialgsetel andmetel sõitis 28-aastane mees mootorrattaga Papiaru tänavalt suunaga Arkna tee poole, kui kaotas valesti valitud sõidukiiruse tõttu mootorratta üle kontrolli ning põrkas vastu posti. Mees kasutas kiivrit ning tal oli olemas vastava kategooria juhtimisõigus. Juhi võimaliku joobe selgitab välja kohtuarstlik lahang,” ütles Rakvere politseijaoskonna patrullitalituse juht Ville Ränik.
Sellel aastal on liiklusõnnetustes hukkunud 38 inimest, neist kuus mootorratturit.

Seotud lood

Kasulik
  • 23.04.23, 17:00
Mootorratturitega juhtunud õnnetuste valdav põhjus oli vale sõidukiirus
Lisatud video õnnetustet ja rikkumistest
Eelmisel aastal juhtus mootorratta osalusel 111 liiklusõnnetust, milles sai liikleja vigastada ja hukkus 3. Valdaval juhul põhjuseks oludesse mittesobiv sõidukiirus ja kontrolli kaotus sõiduki üle, märkis liiklusjärelevalvekeskus.
Uudised
  • 24.09.22, 07:39
Rakveres avatakse uus peokoht motomeelsetele
Juba laupäeval saavad huvilised võtta ette teekonna vana ARKi hoonesse, kus peetakse suurejooneline Rakvere Motokodu avapidu. Jah, aastaid motoinimeste peas keerelnud idee ühtsest motopesast on realiseerunud. Motokodusse on oodatud ka need, kel veel mootorratast pole.
Uudised
  • 26.05.21, 06:30
Motopolitseinik Kivilo: aeg-ajalt pean kasutama mootorratta tippkiirust
Lisatud video motopatrulli tööst
"Aegajalt tuleb ette, et pean ka mõnel väljakutsel kasutama kogu kiirust, mis masin välja võtab," räägib juba 14ndat suve seda ametit pidav Toomas Kivilo. Motopolitsei ratta tippkiirus jääb 250 km/h kanti.
Uudised
  • 16.06.24, 00:57
Lääne-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses laps
Laupäeval kell 18.11 sai häirekeskus teate, et Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Kamariku karjääris on juhtunud raske liiklusõnnetus, milles hukkus 12-aastane poiss.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele