• 15.07.24, 09:43

Balti jaam on reisirongidele nädalaks suletud

15. – 21. juulini on Balti jaam Paldiski maantee viadukti ehitustööde tõttu rongiliiklusele suletud ja reisirongide Tallinna alg- ning lõpp-peatused asuvad Lillekülas, Kitsekülas ja Tallinn-Väike jaamas.
Ael nädalal rongid Balti jaama ei sõida.
  • Ael nädalal rongid Balti jaama ei sõida. Foto: Raul_Mee
“Seitsmeks päevaks on Paldiski maantee viadukti ehitustööde tõttu Balti jaam reisirongide jaoks suletud ning rongid alustavad ja lõpetavad oma Tallinna suuna reise Lillekülas, Kitsekülas ja Tallinn-Väike jaamas. Ajutistest alg- ja lõppjaamadest edasisõiduks saab kasutada linnasisest ühistransporti,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe.
“Teise suuna rongile ümberistumiseks tuleb liikuda ajutiste lõppjaamade Lilleküla, Kitseküla ja Tallinn-Väike vahel. Ajutised alg- ja lõppjaamad asuvad üksteisest jalutuskäigu kaugusel, kuid nende vahel liikumiseks saab kasutada ka elektrilisi tõukerattaid, mida oleme toonud koostöös Tuule ja Boltiga jaamade lähistele tavapärasest rohkem. Tuul tõukerattaga saavad rongireisijad sõita ka 15% soodsamalt, selleks tuleb kasutada sooduskoodi ELRON2024. ”
Ajutine liikluskorraldus toob kaasa muudatusi sõiduplaanides. “Balti jaama ajutine sulgemine mõjutab ka rongide tavapäraseid sõiduplaane ja soovitame need seetõttu enne reisimist kindlasti üle kontrollida,“ lisas Mäe.
„Lilleküla, Tondi, Järve, Rahumäe, Nõmme, Hiiu ja Kivimäe peatustes tuleb jälgida ka perroonidele paigaldatud infosilte rongide väljumistee kohta, sest mitmed rongid ei saa ajutiste ümberkorralduste tõttu väljuda harjumuspäraste perroonide äärest. “
Läänesuuna rongid (Pääsküla, Keila, Kloogaranna, Paldiski, Turba) liiguvad 15. - 21. juulini ajutiselt Lilleküla peatuseni ning ida- ja kagusuuna rongide (Aegviidu, Narva, Rakvere, Tartu, Valga, Koidula) ajutiseks alg- ja lõpp-peatuseks on Kitseküla. Edelasuuna (Rapla, Türi, Viljandi) rongid sõidavad sel perioodil Tallinn-Väike jaamani.
Kogu ajutise liikluskorraldusega seotud info on koondatud erilehele www.elron.ee/raudteeremondid. Inglise keeles leiab info https://elron.ee/en/railway-repairs, vene keeles https://elron.ee/ru/Remont-zeleznoj-dorogi. Ajutistesse alg- ja lõpp-peatustesse on lisatud juhendavad infotahvlid.
Tallinna linn on andnud Elroni mittetallinlastest reisijatele loa tasuta sõiduks jaamasid läbivatele bussidele (nr 7, 12, 13, 15, 45, 49, 54, 64, 65, 5, 14, 16, 18, 18A, 20, 20A, 28, 32, 36, 73), trollidele (nr 4) ja trammidele (nr 4). Tallinna ühistranspordi sõiduplaanid leiab veebilehelt transport.tallinn.ee.
Muudatus kestab seitse päeva ja alates 22. juulist saavad rongid taas kasutada Balti jaama ja sõita tavapärases mahus.

Seotud lood

Uudised
  • 02.07.24, 08:51
Kaheksal päeval juulikuus sõidavad Tamsalu – Tartu vahel asendusbussid
Tapa – Tartu vahelisel raudteelõigul kestvate remonttööde tõttu teenindavad kaheksal juulikuu argipäeval Tamsalu – Tartu vahel reisijaid rongide asemel bussid.
Uudised
  • 28.06.24, 14:12
Raudteid valmistatakse ette 160 km/h tippkiiruseks
Ajakava rongiühenduste tihendamiseks
Eesti raudteetaristu omanikud AS Eesti Raudtee ja AS Edelaraudtee valmistuvad tippkiiruse tõstmiseks raudteedel kuni 160 km/h, et reisirongid saaksid hakata pakkuma kiiremaid ühendusi regioonide vahel.
Uudised
  • 31.03.24, 14:45
Rongiga sõitvad Lääne-Virumaa inimesed peavad ka sel aastal ostma jalgrattale pileti
1. aprillist algaval rattahooajal saab Elroni elektrirongides transportida jalgratast tasuta, diiselrongides on aga 1. aprillist 31. oktoobrini jalgrataste vedu tasuline.
Uudised
  • 07.06.23, 15:49
Elron keelab rongides hügieeniprotseduurid
Elroni rongides hakkab alates 12. juunist kehtima uuendatud reisijateveo eeskiri, mis aitab lahendada praktikas tekkinud ebakõlasid. Näiteks keelab uuendatud reisijateveo eeskiri rongis isiklikud hügieeniprotseduurid.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele