• 16.06.24, 09:02

Kokkuvõte nädalast: Madisonist oleks uue partei tegijat küll

EKRE lagunemine, kaitseministeeriumi kantsleri Kusti Salmi lahkumise tagamaad, majanduse seis ja Rail Baltica edenemine või siis mitteedenemine – need teemad võtsid arvamussaates “Äripäev eetris” ette ajakirjanikud Karl-Eduard Salumäe, Indrek Lepik ja Meelis Mandel.
EKRE-le selja pööranud Jaak Madison.
  • EKRE-le selja pööranud Jaak Madison. Foto: Liis Treimann
Saates kõlas arvamus, et EKREst lahkujad võivad teha uue partei ja et Jaak Madisonist oleks selle eestvedajat küll.
Kusti Salmi kohta tõdeti, et mehel viskas lõpuks üle, aga see 1,6 miljardit eurot on liiga suur raha, et ära osta, isegi kui ülejäänud meedia lausa anub, et Eesti selle äkk-kulutuse teeks.
Majanduses toodi välja paranemise ning ka Saksamaale otseekspordi märgid. Rail Balticule Euroopa raha tuleb ja jääb tulema, leidsid saates osalejad, aga tõdesid ka, et nüüd tuleb jalad kõhu alt välja tõmmata ja et leedukad ei peaks end alati suurrahvaks pidama.
Nädala oluliste teemade üle arutlevat arvamussaadet “Äripäev eetris” saavad Lääne-Virumaa Uudiste tellijad kuulata siit:

Seotud lood

Uudised
  • 13.06.24, 18:23
Poliitikute mängumaale astunud Jäneda kooli vilistlasel jooksis rihm maha
Solvumine, konflikt ja lõpp
Avalikkusele tuli suure üllatusena, et Eesti kaitsmisele pühendunud kaitseministeeriumi kantsler Kusti Salm otsustas ootamatult ametist lahkuda. Otsusega kaasnes terav kriitika poliitikute suunas, et nad ei suuda leida 1,6 miljardit eurot Eestile laskemoona ostmiseks.
Uudised
  • 13.06.24, 17:45
EKREst väljaheidetute seas luusib Parvel Pruunsild
Laupäeval arutatakse uue erakonna loomist
EKREst välja heidetud plaanivad kohtuda eeloleval laupäeval, et arutada oma poliittulevikku ja võimalikku erakonna loomist. Juba olla märku andnud mitu ettevõtjat, et tahavad parteihakatist toetada.
Uudised
  • 11.06.24, 23:41
“Usaldati esimeest ja nüüd on probleemid”. Segased rahaasjad lükkasid ekrelased kolme leeri
Salapärane reklaamifirma muutis aruandeid
Suurim sats ekrelasi usub, et ilma kodulehe ja telefoninumbrita reklaamifirma tõmbas erakonna juhile Martin Helmele koti pähe.
Uudised
  • 11.06.24, 23:45
Silver Kuusik, Henn Põlluaas ja Jaak Valge visati EKREst välja
Teisipäeva pärastlõunal alanud ja õhtutundideni kestnud EKRE juhatuse koosolek lõppes mitme parteilase jaoks erakonnast väljaviskamisega.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele