• 25.10.24, 15:16

Hotellid ja restoranid korraldavad 31. oktoobril protestiaktsiooni

Protesti eesmärgil toimub Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu eestvedamisel aktsioon “Jätku leiba!”, mille raames peatub 31. oktoobril kella 12:30-12:40 märgiliseks hetkeks töö kohvikutes, restoranides ja majutusasutustes üle Eesti ning sektor tuleb külastajate ette protestiseisakuks.
31. oktoobril kella 12:30-12:40 peatub töö kohvikutes, restoranides ja majutusasutustes üle Eesti, et soovida “Jätku leiba!”.
  • 31. oktoobril kella 12:30-12:40 peatub töö kohvikutes, restoranides ja majutusasutustes üle Eesti, et soovida “Jätku leiba!”. Foto: Erakogu
“Protestiaktsioon “Jätku leiba!” keskendub meie inimeste heaolule ning juhib tähelepanu sellele, et elujärge tuleb hoida väärikal tasemel. Soovime “Jätku leiba!” ennekõike meie inimestele. Meil peaks olema alati leib laual, ilma et me peaks selle üle muret tundma. Ka tänapäeva tavaelu juurde kuuluvad isiklikud või lähedastega koos ajaveetmise võimalused, nagu väljas söömine ja kodumaal puhkamine, ei tohiks muutuda kättesaamatuks luksuseks,“ teatas Eesti Hotellide ja Restoranide Liit.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele