31.oktoobril kell 12.30 kustutas Berliini Trahteri juhataja Marje Anton söögikohas tuled, keeras muusika kinni ja kutsus kõik töötajad söögisaali – algas üle-Eestiline protestiseisak “Jätku leiba!”.

- Protestiseisaku ajaks tulid külastajate ette kõik trahteri töötajad. Külastaja (seljaga) ootamas seisaku lõppu.
- Foto: Erakogu
Protestiseisak oli märgiline, kestes vaid kümme minutit, kuid nagu Anton kinnitas, oleks ühinetud ka pikema seisaku puhul. “Eks me teeme sellega kahju endale,” sõnas ta mõrult, ometi kaotamata lootust, et aktsioon mõju omab. Anton, kes on trahterit juhtinud alates selle avamisest 2014.aasta aprillis, kinnitas, et tegu on esimese toitlustajate avaliku protestiga.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Protesti eesmärgil toimub Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu eestvedamisel aktsioon “Jätku leiba!”, mille raames peatub 31. oktoobril kella 12:30-12:40 märgiliseks hetkeks töö kohvikutes, restoranides ja majutusasutustes üle Eesti ning sektor tuleb külastajate ette protestiseisakuks.
Lääne-Virumaa edukaim toitlustusettevõte on Jäneda Mõis, selgus Äripäeva toitlustusettevõtete TOPist, milles reastatud 129 ettevõtja seas oli ka kaks Lääne-Virumaa ettevõtet.
Uue valitsuskoalitsiooni poolt antud maksutõusude külm dušš on tänaseks kinni keeratud ja esimesed emotsioonid vaibunud. Kellele sadas kraesse kõige külmem vesi ja mis saab edasi, arutlesid Aqva hotelli tegevjuht Roman Kusma ja Lammasmäe puhkekeskuse peremees Meelis Parijõgi.
Kui möödunud nädalavahetusel tähistas kogu kristlik maailm Jeesus Kristuse ülestōusmist, siis eestlastele jääb see nädalavahetus lisaks munade värvimisele meelde maksude ülestõstmispühana, leiab turismiettevõtja Roman Kusma.
Tänapäeva töömaailmas kohtuvad kontorites sageli erinevad põlvkonnad: beebibuumerid, X-põlvkond, milleeniumilased ja Z-põlvkond. Igaühel neist on oma ootused, tööharjumused ja suhtumine töökeskkonda. Selline mitmekesisus võib tunduda keeruline, kuid pakub ka väärtuslikku võimalust õppida ja kohaneda erinevate lähenemistega.