• 10.08.24, 22:43

Äripäeva arvamusliider: massid tüdinevad kohe, kui saavad, mida tahavad

“Äripäeva arvamusliidri” uue hooaja avasaates lahkavad Kai Realo, Peeter Koppel ja Taavi Veskimägi nädala põletavamaid teemasid.
Kai Realo sõnul on muutunud erakonnad maailmavaateta seltskondadeks, kes jahivad kõik samu valijaid
  • Kai Realo sõnul on muutunud erakonnad maailmavaateta seltskondadeks, kes jahivad kõik samu valijaid Foto: Liis Treimann
"Kui valdav osa erakondi on muutunud väga selge maailmavaateta erakondadeks, kui kõik ajavad taga täpselt samu valijaid ja on valmis tegema mille iganes nimel oma hoiakutes muudatusi..."
Lõpu kirjutab valmis igaüks, aga Kai Realo, Ragn-Sells Estonia juht, tööandjate esindaja ja kliimanõukogu liige on murelik poliitika praeguse seisu pärast. Olgugi et uus peaminister Kristen Michal talle vähemasti praegu veel meeldib.
"Massid tüdinevad kohe, kui on midagi kätte saanud, ja tahavad midagi uut. Populaarsusele üles ehitatud poliitikat tehes ei saavuta me nagunii, mida nad ootavad," ütleb Realo.
"Äripäeva arvamusliidri" uue hooaja avasaates räägib ta, mida arvab kliimaseadusest ja uuest valitsusest.
Saates räägib ka Redgate Wealthi investeerimisjuht Peeter Koppel Lääne turge tabanud punasest lainest ning kaitsetööstuse suurinvestor ja kaitsetööstuse liidu nõukogu juht Taavi Veskimägi annab hinnangu kaitsetööstuse olevikule ja tulevikule.
"Äripäeva arvamusliidri" tegid Karl-Eduard Salumäe, Neeme Korv ja saatejuht Indrek Lepik.
Lääne-Virumaa Uudiste lugejad saavad saadet kuulata siit:

Seotud lood

Saated
  • 09.08.24, 16:47
Kokkuvõte nädalast: maksuplaanidest paistab bardakk
Uue peaministriga valitsus saadab ühelt poolt sõnumi, et tahab tegutseda ja plaan on olemas, ent plaanide detailidesse minnes ei paista olevat asjad neile endilegi selged, rääkisid ajakirjanikud Äripäeva raadio arvamussaates “Äripäev eetris”.
Uudised
  • 14.06.24, 15:20
Kunda rehvipurustustehas aitab metsad puhtamad hoida
Reedel Kundas avatud Ragn-Sellsi rehvipurustustehas suudab puruks “närida” kõik Eestis aastas tekkivad vanarehvid, et muuta need keemiatööstuse tooraineks.
Arvamused
  • 05.08.24, 17:08
Plaanitav maksutõus puudutab olulist osa töötajatest
Valitsuse hirm majanduse langusse rääkimise pärast on võrdlemisi õigustatud, sest valitsuse enda poliitika tüürib majanduskasvu nullimise poole, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Kristjan Pruul.
Uudised
  • 03.07.24, 18:26
Plakatikleepijast peaministrikandidaadiks – kogu Kristen Michali töömeheelu on olnud seotud nii heas kui halvas reformierakonnaga
Peaministrikandidaat Kristen Michal on valitsusjuhiks saamisega teisel ringil. Eelmisel korral rikkus kindlana paistnud võimaluse ära Silver Meikari avalikustatud nn kilekotiraha skandaal.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele